sâmbătă, 13 noiembrie 2010

Tomis Reloaded

Fuck, iarăşi nu pot să ajung la târgul de carte de la Bucureşti...

*

A apărut de curând numărul pe octombrie al revistei Tomis, în care sunt şi eu, moţ-cocoţ, trecut în căsuţa de colaboratori. Am, evident, un articol înăuntru: "Şi uite-aşa mileniile trec, avangardele rămân". Cică am devenit astfel cel mai tânăr colaborator permanent din istoria Tomisului. Nice. Slavă Domnului că revista n-are deloc de gând să moară. E mai micuţă acum, e drept... Apăruse şi numărul anterior, pe septembrie (de fapt, ultimul număr "normal" apăruse în august, plin încă de steaguri şi toate-alea), care avea o copertă interesantă. Tomis scris cu albastru şi toate cele erau, dar nu mai era obişnuita revistă cu alb aproape omniprezent, ci toată coperta era ocupată în întregime de o poză galbenă cu nişte scaune, dacă ţin minte bine. Din câte am auzit de la prietenii mei redactori, acel număr a avut şi o variantă alternativă a coperţii, dar n-am apucat s-o văd...2 comentarii:

Anonim spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca sunt foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa va citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!

Yigru Zeltil spunea...

Mulţumesc de comentariu. Chiar dacă n-am reuşit, oricât de mult m-am uitat pe site-ul radioului dvs., să-mi găsesc articolul.
Cel mult, m-aş fi gândit să mă ajut concret la partea de radio (poate ştiţi că sunt multe genuri de muzică puţine cunoscute pe la noi, gen post-rock, nu-jazz, soukous sau acum 2 ani apărutul chillwave), nu la partea cu bloguri. Dar, în fine. Vă referiţi la unul dintre postările unde recezez pe scurt albume?